Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Не впорався з керуванням та влетів у вантажівку - моторошна ДТП на Львівщині

1/2
Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 листопада, близько 21.50, на автодорозі сполученням «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» в селі Ясенівці Золочівського району. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Dokker», 40-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, здійснив зіткнення з вантажівкою «МAN», якою керував 37-річний житель міста Броди Золочівського району.

Внаслідок ДТП водій «Renault» отримав важкі травми і помер дорогою до медичного закладу. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області, 26 листопада о 21:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Ясенівці  Золочівського району  водій автомобіля «Renault Dokker», не впорався з керуванням та в'їхав у вантажний автомобіль «МAN».

До місця події було направлено рятувальників 13-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Золочів.

Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Renault Dokker», 1981 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного розтискача проводились роботи по деблокуванню загиблого  чоловіка з автомобіля.

Обставини події з’ясовують правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ