Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Надзвичайні події

Негода знеструмила 173 населенні пункти в чотирьох областях

Ремонтні бригади працюють над усуненням наслідків негоди та заживленням споживачів

Фото: Depositphotos

На ранок через дощ та шквальний вітер без світла залишалися 173 населені пункти в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській областях. Знеструмлено близько 35 000 споживачів.

Ремонтні бригади працюють над усуненням наслідків негоди та заживленням споживачів, повідомляє в телеграмі Укренерго.

Із 07:00 на Харківщині застосовані погодинні графіки відключень. Знеструмлено близько 200 тисяч споживачів. В інших регіонах обмеження споживання для побутових споживачів не застосовувались. Але в години добового максимуму споживання з 19:00 до 22:00 Диспетчерський центр «Укренерго» закликає обмежити користування потужними енергоємними приладами. На Криворіжжі продовжують діяти ліміти споживання для промислових споживачів.

Вчора, 15 квітня, в години вечірнього максимуму споживання в енергосистемі не вистачало електроенергії – був наявний дефіцит. Для підтримки балансу в енергосистемі Диспетчерський центр «Укренерго» з 20:00 до 22:00 залучав аварійну допомогу від операторів енергосистем Польщі та Румунії загальним обсягом 800 МВТ*год.

Ремонтні бригади «Укренерго» повернули в роботу частину обладнання, пошкодженого при обстрілах в центральному регіоні. Це допоможе підвищити надійність живлення в одній із областей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ