Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Немає підстав говорити про зміну лідера Партії регіонів – Тарас Чорновіл

„Сьогодні немає підстав говорити про можливу зміну лідера Партії регіонів Віктора Януковича”, -- про це „Гал-info” повідомив народний депутат, член Партії регіонів Тарас Чорновіл.
„Час від часу з‘являються повідомлення про те, що буцімто, планується заміна Віктора Януковича на якусь іншу кандидатуру, однак для цього немає жодних підстав, і тому ми навіть перестали на це реагувати. Твердо можу сказати, що всередині Партії регіонів з цього приводу не ведеться навіть дискусій”, -- зазначив народний депутат.
Нагадаємо, що в одному з київських видань з‘явилась інформація про те, що на найближчому з'їзді Партії Регіонів, який має відбутися у березні, планується поставити питання про зміну керівництва партії.
„Існує висока ймовірність того, що Віктор Янукович стане лише весільним генералом, тобто почесним головою, яким є сьогодні Віктор Ющенко в „Нашій Україні”. Насправді применшувати роль „єдиного лідера” регіонали не збираються, а можливі зміни в керівництві партії викликані тим, що заяви Януковича-прем'єра дедалі частіше дисонують із заявами Януковича-лідера партії”, -- пише видання.
Водночас заступник керівника парламентської фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявляє, що сьогодні не існує підстав говорити про можливу зміну лідера Партії регіонів Віктора Януковича.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ