Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Незабаром на Левандівці можуть розпочати будівництво екологічного мікрорайону

Незабаром на Левандівці можуть розпочати будівництво екологічного мікрорайону. Про це „Гал-info” повідомив заступник директора Львівського центру науково-технічної і економічної інформації, кандидат технічних наук Василь Багрійчук, який розробив проект.
За його словами, Львівська міськрада запропонувала під проект 5 га землі в районі мікрорайону Левандівка. Зараз проект проходить погодження різних інстанцій, а також проектну та експертну оцінку.
Планується, що на ділянці зводитимуть 3-4-поверхові будинки з екологічно чистих матеріалів за новими технологіями. За попередніми розрахунками вартість квадратного метра житла становитиме 600 доларів, однак остаточну вартість буде визначено після експертизи та оцінки підведення комунікацій тощо. Якщо в мікрорайоні будуватимуть 4-поверхові будинки, то їх буде близько 40.
Василь Багрійчук розповів також, що якщо до кінця року завершиться експертиза, то за рік-півтора мікрорайон буде зведено. „Якщо все піде за планом, то вже у 2008 році там житимуть люди”, — додав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ