Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Незабаром в уряді будуть створені два нових міністерства

На базі Міністерства будівництва буде створено Міністерство житлово-комунального господарства та Міністерство регіональної політики. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на слова заступника міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Олексія Іщенка.
З його слів, поки що ні уряд, ні прем’єр-міністр, які курують процесом створення міністерств, не називають строків, лише говорить, що наразі в Кабміні триває підготовка документів, розробка структури та штатного розпису міністерств.
«Якщо говорити про створення міністерства ЖКГ, то це простіше, тому що воно вже раніше існувало і залишилися його структури в складі Міністерства будівництва, ЖКГ та архітектури. Інша справа з Міністерством регіональної політики. У нас є розрізнені департаменти в інших міністерствах, які в той чи інший спосіб займаються питаннями регіональної політики, і нове міністерство створюватиметься через їх об’єднання», – сказав він.
Зі слів заступника міністра, після створення Міністерства ЖКГ реструктуризації відповідних управлінь на рівні міських та районних державних адміністрацій не відбуватиметься, мовляв міністерства створюватимуться без збільшення загальної чисельності штату, на основі існуючого кадрового наповнення (профільних відділів, що є в активі інших міністерств).
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ