Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нежухівську ОТГ очолить кандидат, якого підтримала партія “Слуга народу”

Також у раді новоствореної Нежухівської ОТГ на Стрийщині від президентської команди працюватимуть два депутати - Олег Тимчишин та Ігор Олянін. Такі попередні результати виборів, які відбулися тут вчора, 29 грудня.

Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі партії.

Михайло Яхван на голову Нежухівської ОТГ кандидував як самовисуванець, за підтримки партії "Слуга народу". До того був головою Нежухівської сільради, активний ініціатор створення ОТГ. 

Олег Тимчишин працює начальником зміни складського господарства ТзОВ "Леоні". Ігор Олянін - педагог, директор школи у селі Завадів.

“Якщо підсумувати результати вчорашніх виборів та виборів до Гніздичівської та Шегинівської ОТГ, які відбулися 22 грудня, то на Львівщині Слуга народу має 7 депутатів ОТГ. Це добрий старт. Це свідчить, що люди підтримують тих, хто показує видимі результати роботи, де б він не працював, а не просто критикує і обіцяє. Ми щодня на всіх рівнях працюємо на користь громад: ми добудовуємо школи і амбулаторії, з’являються спортивні майданчики, освітлення, каналізація... Ми ламаємо схеми, запрошуємо до команди нових людей, впроваджуємо всі якісні зміни, яких люди чекають давно. Головне для нас - щоб наш регіон та наша країна справді розвивалися”, - коментує результати виборів Народний депутат фракції “Слуги народу” у Верховній Раді  Ростислав Тістик.

Також депутатами Нежухівської ОТГ від інших політсил стали:

9 самовисуванців, 7 від "Батьківщини, 2 від "Голосу" і одна - від "Волі". У 18 виборчому окрузі відбудуться перевибори,  оскільки три кандидати (від "Слуги Народу", "Батьківщини" та самовисуванець) набрали по 27 голосів. 

Загалом по Україні 29 грудня перші вибори відбулися в 6 ОТГ. На Львівщині органи місцевого самоврядування вибирала тільки одна - Нежухівська сільська об’єднана територіальна громада у Стрийському районі. До неї увійшли села Голобутів, Завадів, Ланівка, Заплатин, Діброва, Нежухів та Райлів.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 29 грудня 2019 року, у 6 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) (3 сільських, 1 селищній, 2 міських ОТГ) у 4 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищної, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищного, міських голів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ