Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ні штрафу, ні догани: Хамовитого голову Пустомитівської РДА вирішили не карати

Кілька тижнів тому до Володимира Говенка звернулася мешканка Старого Села і попросила ввімкнути опалення у дитячому садочку. Однак від посадовця почула "курва", "й...ними", "заграли". Про це написав lvivexpres.com.

Виступ чиновника вдалося записати. Запис виклали в інтернет. Люди обурені: мовляв, таким не місце на високій посаді. Однак звільняти очільника району ніхто не збирається. Йому довелося лише вибачитися, пише газета Експрес.

"Службова перевірка цієї справи вже завершена. Під час засідання комісії Володимир Говенко визнав провину і вибачився перед Мар'яною Согуйко", -- запевняє Ігор Гарматій, начальник відділу персоналу та нагород апарату Львівської облдержадміністрації.

Посадовець не був багатослівним і на офіційному сайті втнув таке: "Голова Пустомитівської районної державної адміністрації просить офіційного вибачення в Согуйко Мар'яни за некоректне висловлювання".

Та через декілька днів повідомлення зникло. І знову з'явилося лише після того, як Говенку зателефонували з ЛОДА.

"Людину змусили написати таке речення з вибаченням, то він й написав. Хоча невідомо, чи він сам писав, чи хтось з його секретарів. Очевидно, що це було дуже "щиро". Та конфлікт справді вичерпано, і питання закриваємо. Хай буде в людини на совісті", -- говорить Мар'яна Согуйко.

lvivexpres.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ