Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

НОК Львівщини провів зарядку з дітьми з титулованим олімпійцем Дмитром Грачовим

Відомий український лучник, бронзовий призер афінської Олімпіади Дмитро Грачов, а також черлідери клубу "Lviv angels" провели ранкову зарядку з дітьми. Захід був організований національним олімпійським комітетом України у Львівській області в рамках дитячого книжного форуму, що стартував у Львові.

«Дмитра Грачова діти впізнали не одразу, - каже Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області. – А це й не дивно, оскільки коли Дмитро виграв бронзову медаль Олімпійських ігор, багато з них ще не народилися. Незважаючи на це, вони швидко з ним знайшли спільну мову і зарядка, на якій також була присутньою учасниця Олімпіади Ліллехаммері Христина Опьола-Подгрушна, пройшла на одному диханні. Особливо цікавим для дітей виявився конкурс, переможці якого отримали подарунки від нашого комітету».

Зарядка з зірковими олімпійцями також відбудеться у п’ятницю, 11 травня, та у суботу, 12 травня. Початок – 11:00 (вул.. Коперника, 17). Участь у заході планується титулованих спортсменів, майстрів з різних видів спорту та зірок спорту Львівщини.

Запрошуємо усіх бажаючих бадьоро розпочати свій день, зарядитись позитивним настроєм, взяти участь та отримати сувеніри від Національного олімпійського комітету України.

Уже традиційно допомагатимуть в організації заходу студенти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ