Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

НОК оголосив склад збірної України на Олімпійські ігри

Сьогодні під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету був затверджений склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Під час прес-конференції президент НОК Сергій Бубка оголосив, що на даний момент склад команди налічує 205 спортсменів в 27 видах спорту. Разом з тим, на листі очікування міжнародних федерацій водних видів спорту і каное знаходяться ще 5 українських плавців, а також екіпаж чоловічої байдарки-двійки, що мають потенційні шанси для участі в Іграх - відповідна інформація з'явиться в найближчі дні.

Президент НОК також поінформував, що з метою забезпечення належної участі нашої Олімпійської команди в Іграх Національний олімпійський комітет в цьому олімпійському циклі надав фінансову і матеріальну підтримку федераціям з олімпійських видів спорту на підготовку спортсменів у розмірі 58 мільйонів гривень. НОК забезпечено придбання інвентарю та обладнання на загальну суму майже 17,5 мільйона гривень.

23 липня в 18.00 на Софіївській площі Києва відбудуться урочисті проводи Олімпійської команди, отже, всі бажаючі зможуть побажати успіхів нашим олімпійцям.

Сегодня Спорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ