Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

НОК підписав першу угоду про співпрацю з територіальною громадою

Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
1/3
20 лютого 2021 року під час візиту делегації відділення НОК України до м. Трускавця в урочистій атмосфері підписано двосторонню угоду про взаємодію та партнерство між ГО "Відділення НОК Україні у Львівській області" та Трускавецькою міською громадою. Про це повідомили 21 лютого Гал-інфо у пресслужбі відділення.

Голова Трускавецької міської громади, практикуючий лікар Андрій Кульчинський, підписуючи цю угоду підкреслив важливість об’єднання зусиль для пропаганди олімпійських цінностей та здорового способу життя, реалізації програм розвитку фізичної культури та спорту в територіальній громаді, розвитку олімпійського та масового спорту.

На підписанні, що відбулося у приміщенні одного з кращих в області Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (директор Любомир Мацькович), були присутні начальник відділу молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль та члени Олімпійської ради Львівщини: заступниця голови-відповідальна секретар відділення НОК України у Львівській області, голова регіонального відділення Олімпійської Академії України проф. Оксани Вацеба; начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОіН України, кандидата технічних наук Анатолій Ігнатович, голова правління ГО «Європейська інтеграція України» Іван Цегенько, президент обласної федерації гімнастики, Заслужений тренер України, почесний громадянин міста Дрогобича Роман Веклюк, а також гість з олімпійської родини Полтавщини – виконавчий директор міського відділення НОК України в Горішніх Плавнях Микола Шишліков. Саме останній запропонував також цікаві ідеї щодо розширення такої співпраці та залучення до місцевих заходів представників спортивної громади Горішніх Плавнів.

Хвилиною мовчання усі присутні згадали невмирущий подвиг Героїв Небесної Сотні та учасників Революції гідності, який цього дня вшановується у всіх куточках України.

Варто зауважити, що це перша така угода підписана на Львівщині в межах реалізації реалізації національної реформи децентралізації й на підставі Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Національним олімпійським комітетом України, що було підписано наприкінці листопада 2020 року в столиці України за участю С. Бубки та О. Корінного.

Відтак відділення НОК України у Львівській області переконане, що це не остання така угода й запрошує усі зацікавлені громади до активної співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ