Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нові докази у справі Корбана є підробкою ГПУ – адвокат

Адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук заявила, що нові начебто докази у справі проти лідера партії УКРОП, представлені Генпрокуратурою сьогодні на брифінгу, є фікцією, - УНІАН.

Як заявила адвокат, жодна подібна документація у Корбана не вилучалася.

«Я як адвокат Геннадія Корбана офіційно заявляю, що жодна подібна документація у пана Корбана не вилучалася. Сьогодні на брифінгу було заявлено, що це начебто бухгалтерія, яка була вилучена у Геннадія Корбана. Все це не відповідає дійсності. Є протоколи обшуків, і, відповідно до них, такі документи не вилучалися ні за місцем мешкання Геннадія Корбана, ні його батьків, ні за адресами, до яких він може бути причетний. Це офіційна позиція», – сказала Томчук.

Захисниця також зазначила, що ці документи підроблені.

«Щодо моїх припущень, то я вважаю, що ці документи підроблені працівниками Генеральної прокуратури, тому що їм зараз конче необхідно виправдовуватися після судилища, яке відбулося в понеділок, яке дивилася вся країна та західні партнери. Їм потрібно себе хоч якось реабілітувати. І, схоже, вони вирішили, що подібні заяви їм допоможуть. Де вони взяли ці документи – мені не відомо, але точно не у пана Корбана», – заявила адвокат.

Щодо стосується аудіозаписів, адвокат також спростувала сам факт існування подібних розмов.

«Це чистої води вигадка. Якби подібні докази існували, вони були б оприлюднені до судилища. Це логічні речі», - заявила вона.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ