Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нові гранти для ветеранів: подання заяви

Проєкт єРобота розширюють та запускають нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу. Гранти можуть отримати ветерани, а також – другий із подружжя захисника на розвиток сімейного бізнесу.

Кошти можна витратити на придбання обладнання, сировини, матеріалів, оренду приміщення і транспортних засобів, необхідних для реалізації бізнес-проєкту, повідомляють в ЛМР. А також – на закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, оплату послуг з маркетингу та реклами.

Які грантові програми пропонуються та на яких умовах?

  • 250 тис. гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни. Умова: створення одного робочого місця;
  • 500 тис. гривень – для члена сім’ї учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни. Умова: створення двох робочих місць;
  • 1 млн гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, які зареєстровані як ФОП не менше ніж 3 роки. Умови: створення чотирьох робочих місць, мінімум два з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

Гранти на 500 тис. грн та 1 млн грн надаватимуть за умови співфінансування у співвідношенні 70/30. Отримувач гранту повинен вкласти у свою справу 30% власних коштів, решту 70% грошей надає держава у вигляді гранту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ