Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Новопризначений голова Львівської ОДА зустрівся з представниками ОТГ

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/2
Сьогодні, 12 лютого, голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із представниками Дублянської, Новострілищанської ОТГ, а також ініціативними групами проєктних ОТГ м. Соснівка, с. Стрілковичі, c. Ясенів, с Сокільники, с. Оброшине, с. Вишня та с. Рихтичі. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“Реформа децентралізації є однією із найуспішніших на теренах Львівської області. Непростим рішенням для керівництва держави було розпочати цю реформу, а ще складніше її завершити. Наші акценти у роботі – виключно спроможні громади з бюджетної інфраструктурної точки зору, а також правильного надання соціальних та адміністративних послуг. Спроможна громада – сильна держава”, - зазначив Максим Козицький.

Відтак, у межах зустрічі обговорили проблемні питання завершення формування адміністративно-територіального устрою базового рівня.

Зазначимо, станом на сьогодні в області створено 41 об’єднану територіальну громаду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 11 лютого Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худієвим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ