Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Козицький провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджану в Україні

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 11 лютого, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худієвим.
Фото: Львівська ОДА

Очільник області подякував Послу за візит та охарактеризував Львівщину як чудовий регіон для ведення бізнесу.

“Приємно вас бачити на Львівщині. Львівська область – це перлина Західної України, у нас добре розвинута інфраструктура, багато університетів і хороша освіта. Ми готові співпрацювати з вами у різноманітних сферах. Зокрема, у промисловості, аграрному секторі,  медицині та туризмі. Запрошую азербайджанські компанії заходити на наші ринки”, - зазначив Максим Козицький.

Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні привітав Максима Козицького із призначенням на посаду голови облдержадміністрації.

“Львів для азербайджанців – це привітне місто, мені приємно тут знаходитись. Ми зацікавлені у співробітництві з Україною”, – наголосив Азер Худієв.

У межах зустрічі сторони акцентували увагу на розвитку спільних проектів у сфері вищої освіти, зокрема залученні іноземних студентів до навчання в українських вишах. Також висловили зацікавленість для співробітництва у галузях туризму, медицини, економіки.

На завершення зустрічі, Посол запросив голову Львівської ОДА відвідати Азербайджан та особисто ознайомитись із особливостями та специфікою економіки та можливими вигодами від майбутньої співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ