Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Новорічні привітання бійців з передової

Новорічні привітання бійців з передової, - Військове телебачення України.

"Дорогі бойові побратими!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим.

У ці прекрасні, сповнені духовним змістом дні у кожного з нас з'являється відчуття особливої єдності зі своєю родиною, а також гордості за те, що саме нам з вами випала доля зі зброєю в руках оберігати спокій та затишок своїх рідних і близьких. Адже у свідомості усього українського народу саме військовослужбовці – учасники Антитерористичної операції залишаються його надійними захисниками.

Рік що минає, вписав у бойвий літопис українського війська нові героїчні приклади самовідданого служіння Батьківщині в умовах відбиття збройної російської агресії на сході нашої держави.

У боротьбі з підступним, безпринципним ворогом особовий склад військових частин (підрозділів), які задіяні в Антитерористичній операції продемонстрував високий моральний дух, професійну майстерність та величезну готовність до самопожертви в ім'я встановлення миру і спокою на багатостраждальній Донбаській землі.

Як, керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей я пишаюсь кожним з Вас – за Ваш патріотизм, мужність та беззасетрежну вірність Військовій присязі.

Нехай 2017 рік буде щедрим на нові досягнення та звершення, а також стане роком відновлення територіальної цілісності Української держави.

З нагоди свята бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, витримки, віри та любові, надії і оптимізму, наснаги та невичерпної життєвої енергії.

З Новим роком Вас!

З Різдвом Христовим!", - перший заступник керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України (керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ