Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий секретар Луцькради після бойкоту: "В нас не може бути опозиції"

Новообраний секретар Луцької міськради Юрій Безпятко налаштований на конструктивну співпрацю з усіма політичними силами, що представлені в раді. Про це він заявив у коментарі Гал-інфо.
Юрій Безпятко

Нагадаємо, 1 грудня під час сесії депутати обрали Безпятка ("За майбутнє") секретарем Луцької міськради. Депутати із двох політичних сил ("Свідомі" та "Європейська солідарність") не взяли участь у голосуванні бюлетенями.

Опозиція бойкотувала вибори секретаря Луцької міськради

У коментарі Юрій Безпятко заявив, що налаштований на конструктивну співпрацю з усіма політичними силами, які потрапили до міськради.

"Буду співпрацювати нормально, в робочому стилі». Єдиний момент, що в нас не може бути опозиції, бо в нас ключові моменти – це є охорона здоров’я, навчання діток, це заклади освіти, як вони будуть добиратися, яким транспортом, і в яких умовах будуть жити. То як можна до цих питань бути в опозиції?" - каже Юрій Безпятко.

Він підкреслив, що надаватиме максимальну підтримку, аби кожен депутат повноцінно доніс до колег власне бачення вирішення конкретних питань.

"Єдине, що кожен депутат має право на свій виступ, на свою позицію. І я, як секретар міськради, буду робити все для того, щоб свою позицію депутат озвучував і якомога більше міг правильно її пояснити. Всі питання підтримуються більшістю у міськраді. Тут вже завдання кожного депутата пояснити, чому так, пріоритетність і правильність конкретної позиції. Тому в цьому я готовий допомагати", - зазначив секретар міськради.

"Більше того, я скажу, що практику, яку я маю з попереднього скликання і з того, чим я займався останній рік – це проблеми ЖКГ і комунальних підприємств – готовий також у цьому допомагати. Адже всі хочуть різких змін, а так не буває, бо все впирається у фінансування. На жаль, є пандемія, є недоотримання коштів міським бюджетом. І з цим теж треба жити. Наобіцяти людям – це одне, а виконати – зовсім інше. Тут буде важливо ефективно використовувати кошти, бо кожна копійка буде на вагу золота", - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ