Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новий завод "Фіднова" у Буську забезпечить роботою майже сотню людей

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/6
Сьогодні, 23 червня, у Буську відкрили завод "FEEDNOVA" ("Фіднова"). Це сучасне підприємство, яке виготовлятиме високопротеїнові кормові добавки для якісної відгодівлі тварин. Про це повідомили 23 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

"Фіднова" є інвестиційним проєктом групи компаній "Ефективні інвестиції" в партнерстві з нідерландською компанією "Mada Participations B.V." та компанією UMG Investments.

Участь у відкритті підприємства взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"На сьогодні Львівщина входить у ТОП-6 областей України із залучення інвестицій та в ТОП-8 по легкості ведення бізнесу. Вигідне географічне розташування, зміни в законодавстві, а також потужний трудовий потенціал дозволяють промоціювати Львівщину як регіон, зі сприятливим інвестиційним кліматом, де бізнесу допомагають розвиватись і де культурна спадщина щороку приваблює тисячі туристів. Розвиток підприємництва Львівської області є одним з ключових критеріїв, що визначають область, як сильний і розвинутий регіон з високою інвестиційною привабливістю. Надзвичайно важливо залучати на територію Львівщини підприємства агропромислового сектору, які діють за високими стандартами, створюють високотехнологічні виробництва з дотриманням ветеринарно-санітарного контролю та підкреслюють важливість екологічної безпеки регіону", - зазначив очільник області.

Загальні інвестиції в завод – 20 мільйонів доларів США. На підприємстві створили майже сотню робочих місць.

"Завод FEEDNOVA з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин є першим в Україні незалежним майданчиком, який прийматиме та перероблятиме сировину від аграрних підприємств регіону. Варто зазначити, що загальна сума інвестицій в будівництво заводу становить 20 мільйонів доларів США, а також підприємство створить близько ста робочих місць, що матиме позитивний вплив на якість життя мешканців регіону",-  наголосив очільник області.

На новому заводі вироблятимуть високоякісні жири та високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин. Важливо,  що продукти переробки сировини другої категорії слугуватимуть клієнтам у якості високоефективних органічних добрив або можуть бути використані для виробництва біодизеля.

Працюватимуть із дотримання правил охорони навколишнього середовища та із інноваційними технологіями. Система контролю якості та ефективний поділ вхідної сировини, дадуть змогу контролювати якість кінцевого продукту й розділяти його за категоріями й походженням.

Особливості роботи нового підприємства "Фіднова" покликане розв’язати проблему екологічних загроз та небезпек, які виникають через безвідповідальну переробку відходів тваринного походження.

Розташований завод за адресою вул. Січових Стрільців, 1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ