Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стуса у Львові будують новий житловий комплекс

На Стуса у Львові будують новий житловий комплекс. Про це повідомило видання Твоє місто.

Нова багатоповерхівка з’явиться на ділянках площею 0,1000 га та 0,0519 га. Гранично допустима висотність будинків – 9-10 поверхів, не вище 36 м. Забудовником є Мирка Андрій Романович. У 2016 році міська рада передала йому в оренду земельну ділянку до 2021 року.

Перша черга будівництва розрахована на 83 нові квартири. Житловий комплекс матиме однорівневий підземний паркінг. Для потреб мешканців пропонується використовувати вже наявну мережу шкіл і дитсадків, будівництво нових не передбачено.

2 жовтня минулого року відбулася зустріч з архітектором проекту, на якій мешканці висловили свої зауваження до забудови.

Ініціатор будівництва Андрій Мирка, за даними реєстрів юридичних осіб, був керівником ТзОВ «Домус», що припинено 13 вересня минулого року, а також був у керівних органах ТзОВ «Домус Еліт». За даними порталу агентства нерухомості «Новий Львів», ТзОВ «Домус Еліт» працює з 1996 року. За участі компанії побудовані технічний центр «Київстар» на Городоцькій, координаційний центр «Київстар», готель «Ріксус» у Трускавці, житловий будинок на вул. Ревуцького, 12, офіс «Ідеабанку» на вул. Валовій, 11.

Твоє місто

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ