Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обама: Трамп не здатний бути президентом США

У кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа недостатньо навичок для того, щоб керувати США.Про це заявив чинний президент країни Барак Обама, передає УНІАН.

"У нього, схоже, немає базових знань з ключових питань щодо Європи, Близького Сходу та Азії. Це означає, що він не підготовлений для того, щоб виконувати таку роботу", - сказав президент США, виступаючи перед журналістами у Білому Домі після переговорів з прем'єр-міністром Сінгапуру Лі Сяньлуном. Ч

За словами Барака Обами, те, як Трамп висловився у вівторок про сім'ю загиблого в Іраку капітана американської армії, мусульманина за віросповіданням, свідчить про те, що він не розуміє найважливіших питань.

"Республіканцям слід задатися питанням: якщо те, що говорить Трамп, неприйнятно, чому ми його підтримуємо? І що це скаже про партію, у якої такий прапороносець? - додав Обама. - Настав час сказати: досить!"

Барак Обама визнав, що у нього були розбіжності з попередніми президентами і кандидатами у президенти від Республіканської партії, але в нього ніколи не виникало сумнівів у їх здатності займати президентське крісло, чого він не може сказати про Дональда Трампа.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ