Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Облаштування спортивних майданчиків під загрозою зриву

16 серпня за участю голови постійної депутатської комісії з питань бюджету Львівської обласної ради Олега Домчака, начальника відділу з питань бюджету та обласних програм Львівської обласної ради Тетяни Скрипець, начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрія Майбороди та його заступника Оксани Вацеби відбувся виїзд на місця запланованого облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям за рахунок коштів обласного бюджету. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

В ході інспектування виконання робіт щодо встановлення основи під штучне покриття, що має здійснюватися за кошти місцевих бюджетів та/або залучених коштів, виявлено реальні недопрацювання. Зокрема, з 7 спортивних майданчиків у Миколаївському, Дрогобицькому, Стрийському районах та містах Стрий, Дрогобич, Трускавець, Борислав лише у м. Дрогобичі і с. Лисовичі Стрийського району (виритий котлован і завезено дві купи гравію) проводилися роботи, на інших об’єктах роботи ще не були розпочаті.

Якщо перевести це в відсотки, то лише на 28% з оглянутих об’єктів ведуться роботи – ситуація невтішна. У п’ятницю на засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку буде гостро підніматися питання перегляду місць розташування майданчиків зі штучним покриттям, на облаштування яких  з  обласного бюджету в поточному році передбачено рекодно велику суму коштів – 14 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ