Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Обласна рада ініціює службову перевірку у Львівському геріатричному пансіонаті

У Львівській обласній раді на підставі звернення громадянина створять комісію для проведення службової перевірки у комунальному закладі «Львівський геріатричний пансіонат». Комісія має вивчити правомірність виселення з пансіонату скаржника.
Фото: ЛОР

Про це йшлося сьогодні, 31 жовтня, під час наради щодо проблемних питань обласного геріатричного пансіонату, ініційованої в.о. голови Львівської обласної ради Юрієм Холодом.

До складу комісії увійдуть керівники профільних депутатських комісій облради, представники департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області, керівництво управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Першу виїзну службову перевірку запланували провести ще цього тижня. Комісія спільно з громадськістю та експертами огляне приміщення, де проживав заявник, вивчить документи справи і доповість про результати перевірки.

«Якщо пан Юрій, який написав скаргу, відповідно до закону має право проживати в пансіонаті, значить, це право йому буде забезпечено.

Львівська обласна рада – за якісне надання послуг в підпорядкованих комунальних закладах і завжди на варті захисту прав людини», - наголосив Юрій Холод.

Додатково під час наради порушили питання законності проживання людей у гуртожитку, який знаходиться на території геріатричного пансіонату. Новоствореній комісії доручено здійснити детальний опис мешканців гуртожитку і перевірити чи є вони працівниками геріатричного пансіонату. Узагальнену інформацію розгляне комісія з питань комунального майна обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ