Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласний бюджет виконав умови купівлі квартири для Ольги Ільків

У середу, 28 грудня, в мережі Інтернет з’явилась інформація, що зв'язкова Романа Шухевича, багатолітній політв'язень Ольга Ільків досі не отримала квартиру через невиконані зобов'язання влади. У зв’язку з цим Львівська облдержадміністрація інформує. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Дотримуючись зобов’язань, з обласного бюджету ще 22 листопада 2016 року було скеровано 400 тис грн. Ці кошти надішли на рахунок Львівської міської ради, яка, зі свого боку, теж мала передбачити таку ж суму на закупівлю квартири для Ольги Ільків ще до кінця року.

"На умовах співфінансування ще 13 вересня сесія облради ухвалила рішення про виділення 400 тисяч гривень з обласного бюджету на придбання житла. Також було підписано й відповідний договір про міжбюджетний трансферт між обласною владою та міською радою Львова. Після чого вже 22 листопада ці кошти перераховано у міський бюджет", - коментує заступник директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА Віктор Степанюк.

За його словами, у своєму бюджеті Львівська міська рада, відповідно до взятих зобов’язань, повинна була передбачити таку ж суму (400 тис грн). Це б дозволило ще до кінця року, за фінансової підтримки з обласного бюджету, придбати квартиру для Ольги Ільків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ