Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Облігації ВАТ «Концерн Хлібпром» серій В і С на загальну суму 17 млн грн розміщено у повному обсязі

29 грудня було завершено розміщення облігацій серії C на суму 8,5 млн грн. Таким чином, облігації ВАТ «Концерн Хлібпром» серій В і С на загальну суму 17 млн грн розміщено у повному обсязі.
29 грудня було завершено розміщення облігацій серії C на суму 8,5 млн грн. Таким чином, облігації ВАТ «Концерн Хлібпром» серій В і С на загальну суму 17 млн грн розміщено у повному обсязі. Про це повідомили у ВАТ „Концерн Хлібпром”.
Організатор випуску облігацій – “Універсальна інвестиційна група”, андеррайтер  – “Банк Універсальний”.
 Загальна характеристика облігацій: іменні процентні звичайні облігації, що вільно обертаються, в бездокументарній формі номінальною вартістю 1000 гривень кожна, випущені двома серіями (В і С) в кількості 17 000 штук на загальну суму 17 000 000 гривень. Термін обігу становить 1 820 днів. 
 Емітенту ВАТ «Концерн Хлібпром» РА «Кредит-рейтинг» присвоєно інвестиційний рейтинг на рівні ua.BBB+.
 ВАТ «Концерн Хлібпром» входить до десятки найбільших національних виробників хліба і об'єднує групу підприємств  з  виробництва  хлібобулочної продукції. До структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та  “Червоноградський хлібозавод”), ДП „Вінницяхліб”(структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП  “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб” (структурні підрозділи Жашківський,  Кам'янський хлібозаводи та Шполянський хлібокомбінат), ДП “Подільське борошно”, ДП “Рівнехліб”, ДП “Торговий дім “Український хліб”, ДП “Ресурсна компанія”, ДП “Хлібна хата”.
 Підприємства ВАТ “Концерн Хлібпром” виготовляють понад 300 тонн хлібобулочних виробів на добу і понад сто тисяч тонн на рік. Компанія займає близько 4,5 % національного ринку хлібопродуктів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ