Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Обидва матчі проти польської «Погонь Балтіки» «Галичанка» проведе у Львові

Обидва матчі першого кваліфікаційного раунду Кубка ЄГФ львівська «Галичанка» проведе у Львові 17 та 18 вересня. Суперником діючих чемпіонок України буде польська «Погонь Балтіка» зі Щеціна.

Нагадаємо, один з поєдинків «Галичанка» повинна була грати на виїзді, однак керівництво обох команд вирішили обидві матчі провести у Львові в палаці спорту «Галичина».

«Погонь Балтіка» - добре знайомий суперник для львівської «Галичанки». У сезоні 2014/15 «Галичанка» за підсумками двох матчів поступилася полячкам у півфіналі Кубка Виклику. У Польщі «Галичанка» поступилася з рахунком  28:29, а у Львові – 21:25.

Уже сьогодні, 26 серпня, «Галичанка» вирушила до Херсона на матч за Суперкубок України. Через відмову віце-чеміпонок України ужгородських «Карпат» «Галичанка» у матчі за цей трофей позмагається з бронзовим призером минулого сезону – херсонською «Дніпрянкою». Цей матч відбудеться у Херсоні у неділю, 28 серпня. Окрім матчу за Суперкубок України, «Галичанка» у Херсоні зіграє один товариський матч з «Дніпрянкою» та два спаринги з командою з Баку (Азербайджан).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ