Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Очільник Львівщини подякував волонтерам

Сьогодні, 20 квітня, Міжнародний День вдячності волонтерам. Начальник Львівської області Максим Козицький висловив подяку всім волонтерам.
Фото - ЛОДА

«Дякую тим, хто, ризикуючи власним життям та здоровʼям, евакуйовує людей і тварин з прифронтових областей. Хто на вокзалі зустрічає і правильно скеровує розгублених. Хто працює на волонтерській кухні та плете кілометри маскувальних сіток. Хто проводить аукціони і благодійні концерти, аби зібрати гроші на необхідне для наших захисників та захисниць. Хто закуповує продуктові набори, БТРи та бойові безпілотники. Хто організовує до допомоги рідні міста та села, і тим, хто мотивує іноземців допомагати нам. Дякую тим, хто щодня робить свою маленьку пожертву, і тим, хто влаштовує мільйонні збори на ЗСУ. Дякую всім, хто віддає час та енергію волонтерству.

Сьогодні – Міжнародний День вдячності волонтерам. Сьогодні і щодня дякуємо людям, чиї віра у справу та відданість перетворюють неможливе на цілком досяжне. Низький уклін вам. Допомагаючи іншим, не забувайте берегти себе» – звернувся до волонтерів Максим Козицький.

Також очільник Львівщини подякував закордонним друзям, які співпереживають з нами усі події та допомагають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ