Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Одним із заступників голови Львівської ОДА стане Василенко Сергій Володимирович?

Одним із заступників голови Львівської ОДА Віктора Шемчука може стати його товариш по колишній фракції «Наша Україна — Народна Самооборона» Василенко Сергій Володимирович. Документи на погодження його кандидатури скеровано до Києва. Про це Гал-інфо повідомило джерело.

Додамо, що учора, 14 березня, Гал-інфо стало повідомо, що шанс залишитись першим заступником голови Львівської ОДА має Богдан Матолич, якщо його кандидатура пройде погодження у Києві.

Також учора стало відомо, що на посади керівника апарату - заступника голови ОДА та заступника голови ОДА претендують нові люди. Відомо, що вони не зі Львова, розмовляють українською. Іван Груник та Михайло Янковський будуть звільнені.

Нагадаємо, що після того, як новим головою Львівської ОДА прризначили Віктора Шемчука, всі заступники голови ОДА, відповідно до чинного законодавства, написали заяви на звільнення.

Довідка (за wikipedia.org).

Сергіі Володимирович Василенко ( 2 серпня 1971, смт Ржищів, Кагарлицький район, Київська область) — український політик. Народний депутат України.

1989 по 1997 навчався в Національному аграрному університеті, який закінчив за спеціальністю інженер-механік.

1997–2001 — працював начальником відділу зовнішньоекономічних зв'язків ТОВ «Лаки-Фарби» у місті Ужгород.

2001–2002 — радник Голови Закарпатської обласної державної адміністрації, службовець 10 рангу.

З 2002–2005 навчався в Ужгородському національному університеті, який закінчив за спеціальностями юрист та спеціаліст з фінансів.

У 2002 році — начальник відділу прийому офіційних делегацій та протокольного забезпечення апарату Закарпатської обласної державної адміністрації, службовець 7 рангу.

З 2002 по 2003 — помічник Голови Державного комітету України у справах національностей та міграцій, керуючий справами Державного комітету України у справах національностей та міграцій.

У 2003–2005 навчався у Військовому інженерному інституті Подільського державного аграрно-технічного університету, який закінчив за спеціальністю військове управління.

В 2004 захистив кандидатську дисертацію, кандидат історичних наук.

З 2005 по 2006 — начальник Головного Управління МНС України в АР Крим.

2006–2007 — заступник начальника Державної інспекції і цивільного захисту та технології безпеки МНС України.

З 26 грудня 2007 року — народний депутат України. Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу від блоку «Наша Україна — Народна Самооборона», порядковий номер у списку 77. На момент обрання: безпартійний, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Сімферополі. Дата набуття депутатських повноважень — 25 грудня 2007 р. Член депутатської фракції Блоку «Наша Україна — Народна Самооборона». Голова підкомітету з питань екологічної політики та екологічної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Член груп з міжпарламентських зв'язків: з Республікою Куба, з Угорською Республікою, з Сполученими Штатами Америки, з Китайською Народною Республікою, з Федеративною Республікою Німеччина. З 3 липня 2012 — член фракції Партії регіонів.

Дата припинення депутатських повноважень: 12 грудня 2012 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ