Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офіційну фан-зону Євробачення-2017 у Києві відкриють 4 травня

Відкриття офіційної фан-зони Євробачення-2017 – Eurovision Village – відбудеться у Києві завтра, 4 травня. На цю мить ще триває монтаж локації. А вже з 4 по 14 травня у Eurovision Village відбуватимуться різноманітні заходи за участю країн-учасниць пісенного конкурсу та активності спонсорів.

UA:ПЕРШИЙ.

Містечко Євробачення розташується в центрі Києва навпроти будівлі Київської міської державної адміністрації (КМДА) – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького. В Eurovision Village встановлять другу за розмірами сцену Євробачення (після арени в Міжнародному виставковому центрі), повідомляє UA:ПЕРШИЙ.

"Офіційна фан-зона пісенного конкурсу налічує 13 тисяч квадратних метрів. Площа буде поділена на три зони: партнерська зона, фудкорт та зона сцени, – розповідає менеджер Eurovision Village Олександр Матковський. 

UA:ПЕРШИЙ.

Працюватиме Eurovision Village щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу. Вхід до Eurovision Village буде вільний, але з обов’язковою перевіркою на безпеку. Периметр фан-зони ретельно охоронятиметься Національною поліцією та Національною гвардією.

На двох великих екранах на локації півфінали та фінал Євробачення-2017 та церемонії відкриття конкурсу й червоної доріжки. А 13 травня – перед трансляцією фіналу пісенного конкурсу на головній сцені Eurovision Village відбудеться "Великий концерт Хіт-фм" за участю українських артистів.

UA:ПЕРШИЙ.

У Eurovision Village гості фан-зони побачать представників Кіпру, Угорщини, Грузії, Азербайджану, Ісландії, Мальти, Сербії, Білорусі, КЮР Македонії, Швейцарії, Австрії, Чорногорії, Іспанії, Вірменії й Молдови. Якщо говорити більш докладно, то 6 травня представниця Чехії Мартіна Барта виступить на сцені Eurovision Village із джазовим концертом, а після відбудеться "Nordicnight" – концерт за участю представників Швеції, Данії, Фінляндії, Ісландії, Естонії та Норвегії на Євробаченні-2017.

Важлива інформація для всіх охочих відвідати Eurovision Village: на території містечка НЕ діятиме готівкова оплата товарів і послуг – ні у гривні, ні у валюті. Розрахуватися за все можна буде лише онлайн чи за допомогою безконтактних девайсів. Термінали для безконтактної оплати на своєму інформаційному стенді встановить спонсор Євробачення VISA.

Як повідомляло Гал-інфо, у Львові на площі перед Оперним театром облаштують фан-зону для перегляду Євробачення. Нагадаємо, півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – у суботу, 13 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ