Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У центрі UNBROKEN діятиме унікальна фан-зона для перегляду Паралімпійських ігор 2024

Вся країна з нетерпінням чекає на початок літніх Паралімпійських ігор 2024 року, і Львів не є винятком. Управління спорту Львова спільно з реабілітаційним центром UNBROKEN створили унікальний простір — фан-зону «Твоя сила у кожному русі», для того аби підтримати нашу збірну та надихнутися їхніми досягненнями.

Фан-зона буде доступної для всіх пацієнтів реабілітаційного центру і працюватиме впродовж усіх днів Паралімпіських ігор – з 28 серпня по 8 вересня. Також у межах фан-зони ветерани та цивільні, які проходять реабілітацію в UNBROKEN, зможуть спробувати різні адаптивні види спорту: петанк, дзюдо, паратхеквондо, настільний теніс та стрільба з лука. В такий спосіб пацієнти зможуть більше дізнатися про специфіку тренувань для людей з інвалідністю та взяти участь у різних спортивних активностях.

Окрім того, на відкритті фан-зони також відбудеться презентація програм та сайту відділу спорту військових, що стане важливим ресурсом для підтримки та розвитку спортивних ініціатив серед військовослужбовців, ветеранів та членів сімей загиблих захисників та захисниць України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ