Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офлайн/онлайн: як навчатимуться студенти львівських ЗВО

З 9 червня, згідно з оновленим поділом Міністерства охорони здоров’я, всі регіони України потрапили в «зелену» карантинну зону. Тому більшість університетів Львова з 1 вересня повернулися від дистанційного формату навчання до очного. Проте, деякі ЗВО обрали змішану форму або залишили дистанційне навчання для студентів-заочників. Детальніше про організацію освітнього процесу в університетах міста читайте у матеріалі Гал-інфо.
Львівський національний университет імені Івана Франка. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

У Львівському національному університеті імені Івана Франка, згідно з наказом Ректора, навчальний рік для студентів розпочався 1 вересня 2021 року в очному форматі. В аудиторіях, з дотриманням усіх санітарних заходів та обмежень, проводитимуть заняття для студентів денної форми. Натомість навчальний процес для здобувачів освіти заочного відділення планують організувати дистанційно.

У здобувачів освіти денного та заочного відділень Національного університету “Львівська політехніка” 1 вересня рік розпочався в очній формі.

У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького навчання для всіх курсів розпочалось 1 вересня. Відбуватиметься воно у змішаному форматі: лекції читатимуть онлайн, всі інші заняття проходитимуть в аудиторіях, в тому числі й на клінічних базах кафедр із дотриманням протиепідемічних норм. 

В Українській академії друкарства освітній рік розпочали в аудиторному режимі. Офлайн навчатимуться студенти  денної та заочної форм. 

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського продовжили дію карантину до першого жовтня 2021 року. Заняття для студентів усіх форм навчання у період з першого вересня проводять за змішаною (аудиторно-дистанційною) формою навчання.

У Львівському торговельно-економічному університеті освітній процес організовують очно для студентів як денної, так і заочної форм навчання. Навчальний рік розпочався 1 вересня для студентів 1-го та 4-го курсів бакалаврату та розпочнеться 6 вересня для 2-го та 3-го курсів бакалаврату, 1-го та 2-го курсів магістратури.

Інформація про організацію освітнього процесу у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького та у Львівському національному аграрному університеті відсутня на офіційних сайтах установ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ