Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено список переможців-перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах

Управління транспорту та зв’язку Львівської обласної військової адміністрації оголошує результати конкурсу з перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Львівської області (внутрішньообласні маршрути), що відбувся 5 квітня.

Відповідно до оголошення конкурсу з 2 грудня по 28 грудня 2021 року (включно) тривав прийом документів від перевізників-претендентів. Документи для участі в конкурсі подали 24 перевізники. Подано 61 комплектів-документів. (Конверт № 1 та конверт № 2).

Нагадуємо, що Львівською обласною державною адміністрацією в газеті «Львівська Пошта» від 01.12.2021 № 49 (2370) було оголошено конкурс на 73 об’єктів, з них 22 об’єкти – це приміські маршрути, 51 об’єкт – це міжміські маршрути або окремі графіки міжміських маршрутів.

З протоколом засідання можна ознайомитися тут

Наказ про недопущення перевізників-претендентів до участі в конкурсі. Наказ про визначення переможців-перевізників. 

Конкурс проводиться відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 (із змінами та доповненнями).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ