Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ОІ-2018: Німеччина програла хокейний фінал збірній ОАР

25 лютого на Зимових Олімпійських Іграх-2018 в останній день змагань у південнокорейському Пхьончхані було розіграно перше та друге місце у хокейному турнірі серед чоловіків. У матчі за "золото" боролись Олімпійські атлети з Росії та збірна Німеччини.

Результат Олімпійського хокейного турніру серед чоловіків – "золото" у хокейному турнірі Зимової Олімпіади-2018 здобули Олімпійські атлети з Росії.

Відповідно, суперники – збірна Німеччини отримала "срібло".

Рахунок у матчі за 0,5 секунди до кінця першого періоду відкрив росіянин В'ячеслав Войнов. Зазначимо, хокеїсти ОАР двічі вели матч завдяки Войнову і Микиті Гусєву.

Але збірна Німеччини дуже швидко відігравалась. Зокрема, у грі відзначилися німецькі гравці Домінік Кагун та Фелікс Шюц.

Останній – Фелікс Шютц, до слова, в другому періоді кидком з гострого кута пробив Кошечкіна і зрівняв результат команд. За 3 хвилини до кінця третього періоду Йонас Мюллер вивів збірну Німеччини вперед.

Але росіянин Микита Гусєв кидком у ближню дев'ятку оформив дубль за 56 секунд до кінця періоду і перевести гру в додатковий час.

Так тривало недовго – німець Домінік Кагун майже відразу відновив рівновагу у грі.

Вирішальну шайбу в овертаймі забив Кирило Капрізов.

Результати матчу:

Олімпійські атлети з Росії – збірна Німеччини – 4:3

А 24 лютого на Олімпіаді-2018 було розіграно перші медалі у хокейному турнірі серед чоловіків. У матчі за "бронзу" зійшлися збірні Канади та Чехії. Третє місце на Олімпіаді-2018 виборола збірна Канади.

24 Канал
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ