Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"ОККО" оштрафували через порушення техніки безпеки на АЗС

12 січня 2016 року Святошинський районний суд м. Києва прийняв постанову, згідно якої наклав адміністративне стягнення на фахівця з пожежної безпеки ПП "ОККО-Нафтопродукт" через порушення вимог у сфері техногенної безпеки на АЗС. Про це йдеться в Реєстрі судових рішень України.

Так, у постанові Святошинського суду, зокрема, сказано, що відповідальна службова особа ПП "ОККО-Нафтопродукт" не обладнала АЗС системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виявлення.

"15 грудня 2015 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні ПП "ОККО-Нафтопродукт", розташованого за адресою: м. Київ, вул. Святошинська, 34-Б, являючись посадовою особою, відповідальною за пожежну та техногенну безпеку, не виконав встановленні законодавством вимоги у сфері техногенної безпеки, запропоновані приписом на усунення порушень вимог пожежної і техногенної безпеки від 02.07.2015 року, направленого рекомендованим листом до виконання 02.07.2015 року, а саме: не надав проектну документацію на встановлення системи раннього виявлення надзвичайних ситуацій та сповіщення людей у разі їх виникнення і локальною (об'єктовою) системою оповіщення; АЗС не обладнав системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виявлення і локальною (об'єктовою) системою оповіщення, внаслідок чого останній порушив вимоги ст.ст. 53, 69 Кодексу цивільного захисту України. В судовому засіданні ОСОБА_1 (фахівіць з пожежної безпеки "ОККО", - ред.) свою вину в скоєному адміністративному правопорушенні визнав повністю. Крім того, вина ОСОБА_1 фахівіць з пожежної безпеки "ОККО", - ред.) в повному обсязі підтверджується зібраними по справі доказами в їх сукупності та співставленні, йдеться у постанові", - йдеться у постанові.

Так, Святошинський суд наклав на службову особу "ОККО" адміністративне стягнення у виді штрафу.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ