Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оксану Юринець висунуть кандидатом у мери Львова від УДАРу

В четвер, 9 липня, відбулась політрада Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на якій розглядалось питання участі партії у виборах до місцевих органів влади. Обговорюючи питання щодо участі в місцевих виборах, які відповідно до Конституції України мають відбутись цієї осені, учасники зібрання акцентували увагу на тому, що партія УДАР братиме участь в місцевих виборах як самостійний суб’єкт, повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

«У нас активні, діючі місцеві організації у всіх адміністративно-територіальних громадах Львівщини. Серед ударівців – шановані у своїх громадах люди. Ми маємо фахову команду, якій є що запропонувати виборцям, в тому числі, й Львівщини. Як політична сила, ми братимемо участь у наступних виборах. Оптимально – як самостійний політичний суб’єкт» - підкреслив голова Львівського УДАРу Петро Адамик.

Рішенням політради було зобов’язано керівників районних організацій у стислі терміни визначитись з кандидатурами на міських голів міст обласного значення та районних центрів, а також – кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів. Також, відзначено, що при формуванні виборчих списків ударівці будуть дотримуватись гендерних квот, надаючи від третини до половини місць у списку жінкам – політикам.

Окрім цього, під час засідання політради партії учасники прийняли рішення про висунення ударівки, народного депутата України Оксани Юринець кандидатом на посаду міського голови Львова.

В свою чергу, присутня на засіданні народний депутат від УДАРу Оксана Юринець наголосила, що відстоювання інтересів львів’ян є для неї пріоритетом у політичній діяльності: «мої громадські приймальні як народного депутата працюють у Львові, і мої помічники фіксують масу проблем, з якими до нас звертаються мешканці міста. Звичайно ж, найефективніше вирішувати ці проблеми можна, обіймаючи посаду міського голови міста. Тому участь у виборчій кампанії для мене є не просто формальністю чи політичним маневром, а прагненням найбільш ефективно відстоювати інтереси львів’ян.

Ми не збираємось боротися за місто, бо місто належить громаді, ми хочемо поборотись за серця земляків, бо тільки спільно і з любов’ю можна зробити наше місто кращим».

Нагадаємо, в четвер, мер Києва Віталій Кличко заявив, що буде брати участь у виборах на цю посаду в жовтні поточного року. Про це він повідомив журналістам після свого звіту за рік діяльності в четвер у Києві.
Партія «УДАР» також візьме участь у місцевих виборах.

«Я буду йти на вибори зі своєю командою, в якій люди мають таке ж світогляд, світорозуміння, ті ж цінності, і які підтримували мене», - сказав він
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ