Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Окупанти готують в Криму теракти - член Меджлісу

Окупаційна влада Криму у заяві так званого парламенту півострова наперед поклала відповідальність за теракти на Україну. Про це в ефірі "5 каналу" заявив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

Коментуючи своє повідомлення про те, що окупанти планують в Криму терористичні акти та новий виток репресій, він сказав: "У першу чергу, коли я написав даний пост на своїй сторінці у Facebook, я намагаюсь попередити ці можливі процеси, які можуть відбутися у Криму. Тому що вчора так званий парламент республіки Крим прийняв заяву на адресу України про те, що Україна нестиме відповідальність за будь-які терористичні акти, які можуть відбутися у Криму".

"Відштовхуючись від новітньої історії Російської Федерації ми чітко знаємо, що прихід самого Путіна у 1999 році – він пов’язаний із підривами будинків у Москві, Буйнакську, Волгодонську, а також вибухами, які спровокували чи розпалювали війну у Чечні. Тому якраз своєю заявою хочеться покласти відповідальність на окупаційну владу в Криму, яка може спеціально спровокувати ситуацію і дискредитувати Україну на міжнародному рівні і кримськотатарський національний рух, а з іншого боку – створити виток нових репресивних дій. Тому що так звана справа "26 лютого" добігає кінця, а (окупантам – ред.) треба постійно тримати під якимось тиском населення Криму, яке має іншу точку зору", - пояснив Е.Барієв.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ