Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти вчергове обстріляли безпілотник спостережної місії ОБСЄ

Українська сторона СЦКК повідомляє: збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі, продовжують обстрілювати та навмисно грубо перешкоджати використанню безпілотних летальних апаратів СММ ОБСЄ. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

Вчора, 12 січня, за повідомленням спостерігача одного з підрозділів Об’єднаних сил, під час виконання планового польоту поблизу селища Чермалик, на північному сході від Маріуполя, найманці збройних формувань Російської Федерації обстріляли зі стрілецької зброї БПЛА СММ ОБСЄ.

За даними української сторони СЦКК провокаційні дії найманців збройних формувань Російської Федерації пов’язані з намірами приховати свою вогневу активність у напрямку підрозділів Об’єднаних сил.

Українська сторона СЦКК вважає неприпустимими та безвідповідальними дії російсько-окупаційних військ по відношенню до легітимної діяльності патрулів СММ ОБСЕ та кваліфікує їх як грубе порушення Мінських домовленостей. Подібними збройними нападами, окупанти намагаються залякати представників місії ОБСЄ та примусити їх згорнути свою роботу на Маріупольському напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ