Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Олег Панькевич вважає, що при передачі Львівського іподрому з державної власності в комунальну стоїть корупційна схема приватизації

Депутат Львівської обласної ради, член фракції «Свобода», заступник голови тимчасової депутатської комісії для вивчення ситуації на Львівському іподромі вважає, що при передачі «Львівського іподрому» з державної власності в комунальну власність стоїть корупційна схема приватизації. Про це він сказав в коментарі «Гал-info».
   «За цим стоїть схема корупційної приватизації державного підприємства „Львівський іподром», - сказав Олег Панькевич.
 Олег Панькевич додав, що засідання комісії ще ніразу не відбулося. «Сподіваюсь, що у вересні на наступному засіданні сесії Львівської облради комісія  доповість про результати своєї роботи», - сказав він.
    За ініціативою доповідача з цього питання – Юрія Муравецького - створено тимчасову комісію для аналізу діяльності ДП «Львівський іподром» у складі Юрій Муравецький – голова, Олег Панькевич – заступник, Олександр Ганущин – секретар комісії, члени Євген Сухін, Михайло Хвойницький, Мирослава Костюк та Андрій Микуш. За це проголосувало 85 депутатів. Комісія має перевірити діяльність іподрому та його директора і вивчити можливість передання іподрому з державної в комунальну власність.
     22 червня  Львіська міська рада  прийняла рішення «Про передачу у комунальну власність міста ДП «Львівський іподром». Цим рішенням вона фактично дала згоду на те, що готова прийняти іподром на баланс міста. Сама процедура передачі буде здійснюватись пізніше, за погодженням Мінекономіки та ФДМУ. Нагадаємо, ДП „Львівський іподром” внесено в перелік підприємств, які підлягають приватизації у 2006 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ