Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Синютка залишає посаду керівника ЛОДА

Олег Синютка залишає посаду керівника ЛОДА. Про це очільник Львівської облдержадміністрації повідомив на апаратній нараді.

"Я хочу подякувати перш за все мешканцям Львівщини, адже вони проявили себе як справжні патріоти, як люди державницького мислення, як зріле громадянське суспільство.

Думаю, що результат на Львівщині – це результат системної, чотирирічної, професійної роботи багатьох людей, в тому числі тих людей, які зібралися в цьому залі.

Тому я хочу подякувати усім заступникам голови Львівської облдержадміністрації, директорам департаментів, начальникам управлінь, голові та заступникам Львівської обласної ради та усьому депутатському корпусу.

Злагоджена робота була запорукою успіху Львівщини в багатьох починаннях.

Подяка правоохоронним органам, адже їх робота була зорієнтована на користь держави та громадян.

Хочу подякувати команді однодумців, які щотижня збиралися в цій залі, де вирішували складні проблеми, що давали можливість нашій області зростати і бути помітною в Україні.

Переконаний, поза межами цієї зали є багато наших однодумців, які щодня своєю працею робили нашу область і Україну такою, про яку мріяли багато поколінь українців.

Однозначно, що ми працювали і працюємо для людей, ми відповідаємо за наш край і за тих людей, які повірили нам, повірили в те, що ми робимо.

Львівщина завжди була орієнтиром руху України, ми зараз достойно продемонстрували і достойно несемо прапор України до Євросоюзу та НАТО.

Ми захистили той вибір, який сьогодні визначений в конституції України і ми повинні об’єднати людей навколо цього вибору та майбутньої нашої праці.

Я залишаю посаду голови облдержадміністрації, але я залишаюся з Львівщиною, залишаюся зі Львовом, з нашими людьми, чию підтримку ми маємо сьогодні і в цьому ми переконалися під час виборів.

Не можна зупиняти ті добрі справи, які розпочаті нашою командою, адже тут і стадіони, і амбулаторії , і садочки.

Зараз головне не втратити Україну.

Я на сто відсотків переконаний, що все буде Україна", - зокрема зазначив Олег Синютка.

Синютка дав доручення, процедурно оформити необхідні рішення і підготувати відповідні документи.

Зазначимо, що вчора під час виборчого марафону в інформаційній агенції "Гал-інфо", голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що залишиться у політиці.

"Я думаю, що я бачу перед собою політичне майбутнє" – зазначив Олег Синютка.

Також він повідомив, що не планує балотуватися на посаду Львівського міського голови.

Олег Михайлович Синютка народився 14 лютого 1970, в с. Куропатники, Бережанського району, Тернопільської області. Був головою Львівської ОДА з 26 грудня 2014.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ