Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Белявський очолив чоловічу збірну України з шахів

Олександр Белявський очолив чоловічу збірну України з шахів. Про це повідомили в ФШУ.
Олександр Белявський

Федерація шахів України повідомила, що видатний український шахіст і тренер, авторитетний шаховий діяч, міжнародний гросмейстер Олександр Білявський погодився зайняти посаду головного тренера чоловічої збірної України з шахів і вже приступив до виконання своїх обов'язків.

Також керівництво Федерації разом із головним тренером провело в останні дні низку нарад, зустрічей і переговорів і прийшли до одностайного висновку щодо того, що в умовах, що склалися, участь чоловічої збірної в наступному чемпіонаті Європи в Чорногорії не є доцільною. Всі погодились в тому, що недостатньо оптимальний склад команди, може завадити поступу до найвищої мети, яка завжди ставиться перед збірною України.

Натомість прийнято рішення про невідкладну підготовку до Всесвітньої шахової Олімпіади в Угорщині наступного року, найпрестижнішого змагання у світі шахів, з тим, щоб наша збірна виступила там в найсильнішому складі, а спортсмени підійшли до неї в найкращій формі.

Вже найближчими тижнями разом з головним тренером буде розроблений план-графік підготовки, який дозволить, як і завжди, ставити перед нашою командою найвищі цілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ