Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Данилюк відвідав виробництво військової техніки на заводі "Практика"

Секретар РНБО України Олександр Данилюк відвідав виробництво на заводі Приватного акціонерного товариства ʺНауково-виробниче об'єднання ʺПрактика", - інформують у прес-службі РНБО.

Під час візиту Секретар РНБО України побував у лабораторії, виробничих та експериментальних цехах підприємства, де ознайомився зі всіма етапами виробництва військової техніки, що виготовляє ПрАТ ʺНауково-виробниче об'єднання ʺПрактикаʺ в рамках виконання державного оборонного замовлення.

Зокрема, О. Данилюк оглянув виробничі цехи та процес виробництва бронеавтомобілів ʺКозак-2ʺ, ʺКозак2-М1ʺ , ʺКозак-001ʺ, ʺКозак-5ʺ, ʺБарс-8ʺ та броньованих мікроавтобусів.

Під час огляду експериментального цеху підприємства Секретар РНБО України ознайомився з етапами виробництва тактичних бронеавтомобілів сімейства ʺКозакʺ, бронетранспортера сімейства ʺОтаманʺ та модернізованих зразків техніки БТР та БМП, а також з виробництвом броньованого скла.

Крім того, генеральний директор підприємства О.Висоцький та працівники підприємства продемонстрували Секретарю РНБО України  тестові відстріли зразків бронесталі та бронескла, а також здійснили тестові заїзди на бронеавтомобілях ʺКозак-2ʺ та ʺКозак-2Мʺ.

ПрАТ ʺНауково-виробниче об'єднання ʺПрактикаʺ має 25-річний досвід виробництва спеціального автотранспорту, захисного обладнання, бронювання тощо. З 2014 року підприємство перепрофілювалось на виробництво техніки оборонного призначення, з 2016 року ʺПрактикаʺ є виконавцем державного оборонного замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ