Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганущин ознайомився із завершальним етапом реконструкції Бродівської ЦРЛ

Олександр Ганущин ознайомився із завершальним етапом реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ. Про це повідомили в прес-службі ЛОР.

У межах робочої поїздки на Бродівщину сьогодні, 9 січня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин проінспектував хід робіт з реконструкції пологового відділення Бродівської центральної районної лікарні.

Олександр Ганущин ознайомився із завершальним етапом реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ

За словами очільника облради, реконструкція пологового відділення Бродівської ЦРЛ зараз перебуває на завершальному етапі, за яким відбудеться вже введення в експлуатацію будівлі. «Нам вдалося, по суті, за два роки зробити якісний прорив у реалізації проекту. Думаю, що за деякий час ми офіційно відкриємо відремонтоване пологове відділення Бродівської ЦРЛ», - сказав Олександр Ганущин.

Як наголосив голова облради, він добре оцінює якість виконаних робіт. «Але, крім мене, цю роботу оцінюватимуть і породіллі, які зможуть порівняти умови, котрі були до цього в інших райцентрах, і які будуть зараз у Бродах. Нове сучасне пологове відділення в Бродах не поступатиметься Перинатальному центру у Львові», - підкреслив Олександр Ганущин.

Олександр Ганущин ознайомився із завершальним етапом реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ

Додамо, що пологове відділення забезпечене сучасним медичним обладнанням, яке дозволить надавати медичні послуги на високому рівні.

Варто зауважити, що в проект реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ, починаючи з 2017 року, інвестовано понад 30 млн грн з обласного, районного, державного (ДФРР) бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ