Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Ганущин привітав учасників Форуму молодих політиків

Упродовж 26 – 27 січня у сесійній залі Львівської обласної ради триває Форум молодих політиків – захід для молоді, яка має високу мотивацію до участі суспільно-політичному житті нашої країни, - інформують у прес-службі ЛОР.

Привітати учасників форуму сьогодні, 27 січня, завітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Спочатку очільник облради розповів майбутнім політикам про розвиток місцевого самоврядування в Україні, зокрема на Львівщині. Крім того, Олександр Ганущин зупинився на викликах самоврядування, зокрема на оптимізації мережі бюджетних закладів, а також застеріг молодь від спокус, пов’язаних із земельно-бюджетними питаннями. "На непростому шляху політичної кар’єри бажаю вам якнайменше допускати помилок та бути стійкими до ймовірних викликів", - сказав голова обласної ради, звертаючись до учасників форуму.

Варто зауважити, що форум складається із двох частин – у перший день роботи, 26 січня, молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесами, молоді члени діючих політичних партій взяли участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від чинних та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівнів.

Другий день, 27 січня, призначений для молоді та депутатів з ОТГ Львівської області, які отримають корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях.

Додамо, що дводенний форум організовано громадською організацією "Інститут Суспільних Ініціатив" в межах проекту "Лабораторія молодого політика" за сприяння Львівської обласної ради, департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації та партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ