Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Саєнко візьме участь у щорічному Всесвітньому урядовому саміті

Як повідомили у прес-службі Міністра Кабінету Міністрів України, Міністр Олександр Саєнко візьме участь у щорічному Всесвітньому урядовому саміті.

Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко візьме участь у щорічному Всесвітньому урядовому саміті (WORLD GOVERNMENT SUMMIT) та Глобальному діалозі з питань щастя, що проходитимуть 9-11 лютого 2019 року в Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати.

У 2019 році Всесвітній урядовий саміт буде присвячений питанню формування урядів майбутнього і є найбільшою глобальною платформою, що спрямована на посилення ролі урядів зі всього світу. Третій Глобальний діалог з питань щастя буде зосереджений на важливості благополуччя та добробуту, а також обов’язків та ролі урядів щодо формування щасливого та здорового суспільства.

Участь у саміті візьмуть близько 4000 учасників: світові лідери, управлінці, академіки та представники міжнародних організацій зі 130 країн світу, такі як директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, відомий економіст Пол Кругман, заступник голови правління Міжнародного товариства збереження природи та відомий актор Гаррісон Форд і ще дуже багато цікавих особистостей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ