Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Радзієвський зустрівся з представниками Міжнародного республіканського інституту (МРІ) в Україні

У виборчому штабі Партії Регіонів у Львівській області відбулась зустріч його керівника Олексія Радзієвського з представниками Міжнародного республіканського інституту (МРІ) в Україні. На початку розмови Олексій Радзієвський повідомив, що територіальні виборчі комісії Львівської області зареєстрували 243 кандидати у депутати усіх рівнів місцевого самоврядування Львівщини. Він також розповів про чисельність і структуру обласної парторганізації регіоналів. За його словами, львівські регіонали  розраховують на підтримку переважно міського населення. Прихильниками Партії Регіонів є й шахтарі. Про це повідомила прес-служба ЛОВШ Партії Регіонів.
Стосовно тактики і стратегії виборчої кампанії регіоналів на Львівщині, то вона полягає в тому, щоб „донести до людей правду про стан речей у суспільстві і шляхи виведення країни із соціально-економічної кризи”. Олексій Радзієвський також зазначив, що зараз робиться  все можливе, щоб протиставити адмінресурсу, який широко застосовує влада, - прозорість, чесність і неупередженість. А це, за його словами, досягається завдяки постійним контактам регіоналів з чисельними неурядовими організаціями та ЗМІ.
Олексій Радзієвський також зазначив, що деякі політичні сили звинувачують регіоналів у застосуванні брудних виборчих технологій. „Ми їх не використовуємо, - підкреслив він, - і я про це вкотре публічно заявляю. Немає потреби у використанні якихось технологій, коли люди щодня відчувають "ефективність" роботи помаранчевої команди. Судіть самі: на початку ХХІ  століття в Україні від морозів загинуло понад 800 людей. Ось вам і задекларовані Президентом кроки назустріч людям".
Координатор проекту "Вибори" МРІ в Україні Андреа Кірбс, своєю чергою, розповіла про діяльність Міжнародного республіканського інституту в Україні та про ті програми, які здійснює цей інститут. Це, зокрема, спостереження за виборами, сприяння розвиткові громадських, молодіжних та жіночих організацій тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ