Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олена Старікова – краща спортсменка Львівщини за підсумками грудня 2018 року

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, 31 січня, відбулась урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки Львівщини за підсумками грудня 2018 року Олени Старікової та її тренера Євгена Болібруха.
Yагородження найкращої спортсменки Львівщини за підсумками грудня 2018 року Олени Старікової та її тренера Євгена Болібруха

Це почесне звання Олена Старікова здобула завдяки успішним виступам на ІІІ етапі Кубку Світу (30.11 - 02.12.2018 р., м. Берлін, (Німеччина) завоювавши І місце в гіті на 500 метрів з місця, ІІІ місце в спринті з велосипедного спорту (трек) та на IV етапі Кубку Світу (14.16 – 16.12.2018 р., м. Лондон (Велика Британія) IV місце в спринті з велосипедного спорту (трек).

Також в межах заходу обрали найкращого спортсмена та спортсменку Львівщини 2018 року, за рейтингом Відділення НОК у Львівській області. Ними стали: кульовик Павло Коростильов, який першим серед усіх українських спортсменів виборов ліцензію на літні Олімпійські ігри 2020 року та борчиня Алла Черкасова, яка стала чемпіонкою світу з вільної боротьби в Угорщині у ваговій категорії до 68 кг.

Довідково:

Старікова Олена Вікторівна – народилась 22.04.1996 року у місті. Харків, вихованка Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 та Львівської школи вищої спортивної майстерності, Майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту (трек), член національної збірної команди України з велосипедного спорту (трек), Представляє Львівську область та Збройні сили України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ