Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ольга Саладуха оголосила про завершення спортивної кар’єри

Бронзова медалістка Олімпіади-2012 у потрійному стрибку Ольга Саладуха оголосила, що завершує кар'єру після того, як не змогла подолати кваліфікацію Ігор у Токіо.

Про своє рішення вона повідомила у Facebook, повідомляє УНН.

“29 неймовірних років у спорті! Участь у 4-х Олімпіадах із бронзою в Лондоні-2012, увесь комплект нагород на чемпіонатах світу, перемоги на Чемпіонатах Європи та багато інших досягнень. Та прийшов час перегорнути цю сторінку життя і долати нові вершини. Так, хотілося завершити кар’єру на іншій ноті. Та, на жаль... Необхідно трішки часу для аналізу, що трапилося і чому не вдалося. Тоді зможу дати відповіді на усі питання собі та всім, хто чекає такої розмови”, — написала Саладуха.

Вона подякувала усім, хто був причетний до її спортивної кар’єри.

“Тепер, маючи досвід та бачення, в подальшому робитиму все від мене залежне, щоб розвивати український спорт. За кожним результатом спортсмена, окрім власних зусиль, стоять десятки фахівців, функціонерів, цілий комплекс робіт та інших непомітних вболівальникам аспектів. Результати наших спортсменів на головних форумах — це дзеркало стану справ в українському спорті. Тому попереду ще багато важкої роботи, щоб ми відновили та примножили спортивну славу України, як спортивної держави!”, — написала спортсменка.

Нагадаємо, у Токіо Саладуха показала результат 13,93 м та не змогла виконати фінальний норматив — 14,40 м.

Додамо, що Саладуха наразі є народним депутатом і входить до фракції “Слуга народу”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ