Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Олімпіада по-львівськи". У Львові стартує міжнародний турнір з настільного тенісу (відеотрансляція)

«Олімпіада по-львівськи» набирає обертів. У середу, 1 травня, у Львові стартує міжнародний турнір з настільного тенісу – Lviv Open Cup.

Участь у змаганнях візьмуть понад 200 учасників з усіх куточків України, а також з Польщі. Турнір відбудеться за підтримки Львівської міської ради й увійде до програми «Відкриті Кубки Львова». Змагання відбудуться у спортзалі «Олімпік», що знаходиться на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Початок матчів групового етапу – 9:30, фінали змагань розпочнуться о 19:15.

За словами головного судді змагань, судді національної категорії Ігоря Майовки, учасники змагань будуть поділені дві категорії: професіонали та аматори. Що цікаво, як і в одній, так і в іншій категорії разом виступатимуть чоловіки та жінки. Також родзинки першого «Відкритого Кубка Львова» з настільного тенісу додасть той факт, що як і в груповому раунді, так і в раунді плей-офф, між собою можуть разом зустрітися як і юнаки, так і ветерани.

Усі учасники турніру, які зуміють подолати груповий етап змагань, а, це 16 спортсменів категорії професіонали та стільки ж з категорії аматори, отримають подарунки. Спортсмени, які у своїх категоріях зуміють посісти місця з 1 по 6, окрім подарунків, також отримають грошові премії. Призовий фонд турніру складе 50 тисяч гривень.

«Відкритий Кубок Львова з настільного тенісу буде проведений вперше, - каже Антон Нікулін, - начальник управління молоді та спорту ЛМР. – Зважаючи на це, маємо велику надію, що організатори змагань зроблять справжнє свято настільного тенісу. Дуже приємно, що турнір буде масовим і до Львова приїдуть поляки. Однією з головних вимог «Відкритих Кубків Львова» з будь-якого виду спорту є якраз участь іноземних спортсменів».

У змаганнях серед професіоналів одним з головних фаворитів змагань буде паралімпійський чемпіон Віктор Дідух. Цього дня Віктору доведеться боротися зі здоровими спортсменами. Втім, незважаючи на це, у Віктора Дідуха доволі високий рейтинг, а відтак він по-справжньому претендуватиме на перемогу на турнірі. Серед рейтинг-фаворитів будуть і двоє польських спортсменів – Роберт Баран та Маріан Варджинські.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ