Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн - курси англійської: що саме викладач вивчає з дітьми?

Відповідальним батькам завжди хочеться контролювати своїх дітей, винятком не є навіть мовні курси з англійської. Якщо ви хочете організувати для свого дошкільника або школяра онлайн - курси, але не знаєте, що його там чекає, зараз ми вам про це докладно розповімо.

Як приклад використовуємо мовну школу для дітей Green Country https://greencountry.com.ua, яка також пропонує онлайн - курси англійської.

Які знання отримують діти на онлайн - курсах з англійської?

Головна особливість подібного формату навчання для дітей - це відсутність строго навчального процесу. Всі взаємодія з викладачем будується на довірчому веселому спілкуванні, яке будується навколо ігор.

Як же тоді діти запам'ятовують нові слова?

Все дуже просто. На кожному уроці онлайн - курсу англійської викладач просто створює навколо дошкільника або школяра мовне середовище. Сучасні методики викладання мов не передбачають зубріння граматики - усі граматичні конструкції діти запам'ятовують безпосередньо в процесі спілкування з викладачем і через вивчення віршів та пісень.

Можливо, на одному з етапів навчання ваша дитина не зможе пояснити, чому він використовує той чи інший час з англійської мови, але точно буде використовувати його правильно. Пізніше разом з викладачем він зможе розібратися і в теорії. Теорія дасть розуміння, що таке часи в англійській мові і в чому їх відмінності.

60c7731ee9d6b.jpg

Діти дуже легко навчаються, якщо уроки організовані в ігровій формі

Якщо ви продовжуєте сумніватися, чи варто віддавати дитину на онлайн - курси англійської, рекомендуємо прочитати статтю greencountry.com.ua. У ній ви знайдете компетентні аргументи, а також інформацію про особливості навчання, яка допоможе зробити остаточний вибір.

У чому переваги дитячих онлайн - курсів для батьків?

Вище ми розповіли про те, що онлайн-навчання - хороший спосіб допомогти дитині швидко вивчити англійську мову. Але подібні курси приносять ряд переваг і батькам. Серед них:

  1. Можливість заощадити гроші. Якщо ви будете порівнювати вартість мовних курсів для дітей, які проводяться онлайн і в реальній школі, то перший варіант може виявитися істотно дешевше.
  2. Можливість заощадити час. Вам не доведеться витрачати дорогоцінний час, щоб відвести сина або дочку на заняття, а потім забрати додому. Все, що необхідно для початку уроку на мовному курсі в форматі онлайн, - це включити комп'ютер і покликати малюка до робочого столу. Поки він займається, ви можете присвятити час відпочинку або домашнім обов'язкам.
  3. Можливість навчатися одночасно з дитиною. На відміну від заняття у звичайній школі, ви фактично можете бути присутнім на уроці і запам'ятовувати те, що говорить викладач. Це допоможе вам не тільки запам'ятати нову інформацію, а й проконтролювати роботу викладача.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ