Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн-курси для вчителів від «На Урок»: професійна допомога вчителю

Яким має бути талановитий учитель? Професіоналом, закоханим у свою роботу, що прагне досконалості. Саме такий спеціаліст здатен виховати успішну та інтелектуально розвинену особистість XXI століття.

Але темп сучасного життя постійно ставить перед освітянами нові виклики. Як встигнути за шаленим ритмом змін? Крокувати в ногу з часом, а іноді й трішки попереду, допоможе освітній проєкт «На Урок».

Найцікавіше на одному сайті

Онлайн-курси підвищення кваліфікації для вчителів від «На Урок» – це унікальний комплекс матеріалів за найрізноманітнішими напрямами. Детальну інформацію про курси та види діяльності можна отримати за посиланням: https://naurok.com.ua/courses. Кожен педагог знайде ту тему, яка цікавить саме його:

  • Медіаграмотність та критичне мислення. Це важливі навички людини ХХІ століття, яка прагне досягти успіху та не потрапити на гачок фейків. Отримайте вичерпні теоретичні знання та практичні інструменти для формування власної та учнівської медіаграмотності. 
  • STEM, STEAM та STREAM – опануйте сучасні методи навчання, використовуйте нові види діяльності та створюйте разом із учнями незабутні проєкти.
  • Ігрові методи роботи. Навчання у форматі гри стає дедалі популярнішим, і не дивно, адже саме такий підхід дозволяє неабияк зацікавити дітей. Дізнайтеся більше про те, як навчати граючись!
  • Проєктні технології. Ви ще не запровадили проєктне навчання? Саме час це зробити! Адже воно допоможе зробити навчання цікавішим та ефективнішим.
  • Онлайн-тестування. Тести один із найкращих способів перевірки рівня засвоєння знань учнів, а також можливість розважитися та переключити увагу. І не тільки! Використовуйте тести креативно!
  • Педагогіка довіри. Чи довіряють вам ваші учні? Навчіться створювати комфортні психологічні умови для навчання учнів. А також налагоджувати довірливі взаємини між усіма учасниками освітнього процесу. 
  • Природничо-наукова грамотність. Яким має бути викладання природничих дисциплін у сучасній школі? Як досягти ідеалу, встановленому міжнародним тестування PISA та чи можливо це взагалі? Дізнайтеся, як змінити підхід до навчання та вивести природничу грамотність на новий рівень!

У чому винятковість онлайн-курсів «На Урок»?

На щастя, сучасний світ надає безліч можливостей для навчання та підвищення кваліфікації. Але ми все ж радимо робити вибір саме на користь онлайн-курсів від «На Урок». Чому? Адже вони:

  1. різноманітні: кожен учитель має змогу обрати курс за власними інтересами;
  2. зручні та доступні: необмежений доступ до всіх матеріалів у режимі 24/7;
  3. експертні: для вас працюють професійні лектори зі всієї України які готові поділитися досягненнями в науковій і практичній сферах.

Крім того ви отримаєте документ про підвищення кваліфікації: всі свідоцтва повністю відповідають нормативним вимогам. Онлайн-курси допоможуть педагогам отримати знання та навички, які дійсно затребувані в новій українській школі!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ