Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Верховна Рада відкрила засідання, на якому планують розглянути проект державного бюджету на 2018 рік у другому читанні та нову редакцію закону "Про дипломатичну службу" (законопроект №7322). Повідомило видання Лівий берег.

Спочатку Рада продовжить розгляд у другому читанні законопроекту №5294, яким пропонується створити Єдиний державний реєстр випадків домашнього насильства. Також планують розглянути законопроект №7160 про скасування скорочення 5 тис. співробітників органів прокуратури з 1 січня 2018 року.

Далі парламент планує внести до порядку денного сесії низку законопроектів, зокрема №7350 про продовження мораторію на відчуження сільськогосподарських земель.

Після цього блоку Рада має намір приступити до розгляду питань держбюджету, зокрема до змін до Бюджетного (№7116) та Податковий (6776-д) кодекси. Крім того, перед проектом держбюджету Рада планує розглянути проект постанови №7172 про збільшення окладів депутатів.

Після проекту держбюджету депутати мають намір у другому читанні розглянути законопроект №7277, яким пропонується дозволити виконавцю без участі суду тимчасово обмежувати виїзд неплатника аліментів за кордон, якщо заборгованість зі сплати аліментів перевищує суму платежів за 6 місяців.

Також парламент має намір розглянути в другому читанні законопроект №7114-д про створення кредитного реєстру Національного банку, а в повторному першому - законопроект №6256, яким пропонується обмежити кількість міністерств до 20 і парламентських комітетів до 20.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ