Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оновлення влади відбувається у безпрецедентних масштабах, – Дмитро Дубілет

Уряд оголосив відкритий конкурс на 25 посад державної служби категорії «А». На 17 вакансій подали заявки більше 400 кандидатів. За багатьма вакансіями вже розпочався конкурсний відбір. Ще 8 вакансій очікують на професійних управлінців.

«Перезавантаження державної служби триває. Ми хочемо залучити на топ-посади найкращих професіоналів країни. Для цього ми спростили конкурсну процедуру – зменшили паперову тяганину, відтепер подання документів для категорії «А» відбувається тільки он-лайн – через портал career.gov.ua», - підкреслює Дмитро Дубілет, Міністр Кабінету Міністрів України.

Він додав, що Уряд планує найближчим часом оптимізувати і перелік документів, які має подавати кандидат.

Претенденти на топ-посади держслужби проходять обов’язкове тестування на знання іноземної мови, українського законодавства, а також на аналітичні здібності та вербальне мислення. Окрім цього, учасники відбору виконують ситуаційні завдання та проходять співбесіду.

Комісія з питань вищого корпусу державної служби пропонує для фінальної співбесіди шортліст з 5-ти кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів. Для максимальної прозорості на кожному етапі відбору здійснюється відеофіксація.

«Посади, на які ми проводимо конкурс, – це серйозний челендж. Буде непросто, бо чи не в кожному органі влади треба дуже багато змінювати. Але це дуже цікавий виклик, повірте. Ми бачимо, що на конкурси подається багато крутих та амбітних професіоналів», - наголошує Міністр.

Пам'ятайте, що країна без вас не зміниться!

Деталі про вакансії та умови конкурсу розміщені на державному порталі вакансій – https://career.gov.ua/. Обирайте «Державний орган влади» - Секретаріат Кабінету Міністрів України та знаходьте актуальні топ-посади держслужби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ